QUOTE (Rinzler @ Mar 5 2011, 08:06 PM)

clar pt selectii

selectii - banuiesc ca e o categorie din forumul asta , unde razi de 'unu ca mine' care nu scrie mi-am ? cu , cratima?
asa scriu eu amice

De ce? nu ma intreba . probabil mie lene sa folosesc tot felul de punctuatii . acum am facut o exceptie , ca inainte nu foloseam nici punctul

) . bafta
QUOTE (Rockybyt @ Mar 5 2011, 08:08 PM)

Ce concluzie...
concluzia era ca nu am virusi , ...am mai intalnit cauze in care procesorul sta in use 100 la 100 , datorita unui virus , caruia nu ai ce sa ii faci , decat sa formatezi hdd ul , si nu cu ntfs quick , cu varianta slow . ca altfel nu ai rezolvat problema........oricum , nu mai gasiti motive sa va amuzati de niste chestii care nu au rost.
QUOTE (JoKeRFace @ Mar 5 2011, 07:50 PM)

In jocuri e normal sa-ti stea procesorul la 99%-100% nu e nimic rau aici. Asa se intampla si in alte cazuri deschizi un browser, my computer, total cmd doar ca e vorba de 1-2 secunde (asa stiu eu...). Cat despre procesor, nu poti cere prea multe de la un celeron asa e el thx celor de la Intel!
p.s. Fa rost de un windows xp curat fara modificari, cat despre licenta nea google e alaturi!
cred ca am gsit motivul , am facut un raport in html cu , cpuz si am observat ca procesorul are level 2 cache 256 - ceea ce e f mic . nu am stiut cand lam cumparat din pacate , dar acum stiu ca trebuie sa il schimb neaparat cu unu mai performant

. multumesc de ajutor baieti si sper sa nu va amuzati pre atare la "selectii"

) , stima