IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Recomandare vacanta
chr1styx
post Feb 17 2011, 01:49 PM
Post #1

Member

As vrea la sf. lunii Mai inceputul lunii Iunie sa plec cam 7-8 zile in concediu si as vrea sa imi faceti cateva recomandari.
Ma intereseaza in primul rand sa fie cald (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa am ce vizita si sa existe posibilitati de multe activitati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (scufundari, parc de distractii, muzee etc.). Cineva mi-a propus Barcelona cu deplasare la Port Aventura.
Va rog sa imi dati si alte idei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multumesc.
Go to the top of the page

+Quote Post
OviDeus
post Feb 18 2011, 01:30 PM
Post #2

Group Icon

Member
From: NL

Am inteles ca Cehia e frumoasa.
Distractie placuta

+Quote Post
mari21
post Mar 17 2011, 05:38 PM
Post #3

Member

Eterna Grecia!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai o gramada de insule de vizitat si nu doar. Meteora, Edessa, Salonik, Atena..

+Quote Post
blitzbang
post Mar 17 2011, 08:14 PM
Post #4

Member

PERU

+Quote Post
icsx
post Mar 24 2011, 04:58 PM
Post #5

Member

Uite aici tot felul de excursii unde poti sa faci scuba diving. have fun. Tot acolo gasesi si 45 de intrebari si raspunsuri cu tot ce trebuie sa stii despre scuba diving. Sa nu crezi ca iti bagi furtunu cu oxigen in gura si gata te avanti in adancuri:))

+Quote Post
ionutz1989
post Jun 5 2011, 07:23 AM
Post #6

Member
From: iasi

cum a fost?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

povesteste ca poate plec si eu:(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
campus
post Jun 14 2011, 09:04 PM
Post #7

Group Icon

#46, FS Is7s

Ma intereseaaz si pe mine ceva pareri despre Gercia. A fost cineva?

+Quote Post
OviDeus
post Jun 15 2011, 12:24 AM
Post #8

Group Icon

Member
From: NL

Tocmai m-am intors din Barcelona. Daca vrea cineva pareri, sa intrebe. Tintome a zis sa scriu aici, scriu pentru cei interesati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
chr1styx
post Jun 15 2011, 08:58 AM
Post #9

Member

Am fost pana la urma in Grecia, pe cont propriu. Am stat in Paralia Katerini 10 zile, foarte frumos si primitor, tot felul de excursii si bineinteles scubba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Foarte tare, m-am simtit extraordinar, si preturile mai mici ca la noi, ca un exemplu, am gasit un hotel la care daca luam pachet de minim 7 zile era 20 EUR/noapte camera dubla cu mic dejun inclus. Hotelul de 3 stele (AC, TV, apa calda nonstop), din pacate nu am stat acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar nu regret nimic. Iar pentru cei care vor sa se duca la buget ii costa cam .. 500-600 EUR/10 zile cu toate - drum cazare masa, cu mult mai ieftin ca la noi.

+Quote Post
only me
post Jun 17 2011, 03:30 AM
Post #10

Member

QUOTE (chr1styx @ Jun 15 2011, 10:05 AM) *
Am fost pana la urma in Grecia, pe cont propriu. Am stat in Paralia Katerini 10 zile, foarte frumos si primitor, tot felul de excursii si bineinteles scubba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Foarte tare, m-am simtit extraordinar, si preturile mai mici ca la noi, ca un exemplu, am gasit un hotel la care daca luam pachet de minim 7 zile era 20 EUR/noapte camera dubla cu mic dejun inclus. Hotelul de 3 stele (AC, TV, apa calda nonstop), din pacate nu am stat acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar nu regret nimic. Iar pentru cei care vor sa se duca la buget ii costa cam .. 500-600 EUR/10 zile cu toate - drum cazare masa, cu mult mai ieftin ca la noi.

smecher (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
cipicric
post Jul 23 2011, 05:49 PM
Post #11

Member

cum a fost la scufundari in Grecia? Poti da te rog mai multe detalii, deoarece in viitor vreau sa fac si eu scufundari acolo. Multumesc.

Cat despre Grecia, ca intreba cineva mai sus, eu am fost in Paralia Katerini acum 2 ani si poate ar fi mai interesant in insule decat in Paralia. Acum depinde ce vrei in vacanta sa faci. Este o parere relativa avand in vedere ca nu am fost nicioadata in insule (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ( o mai impartasesc si altii care au fost in ambele locuri).

Despre Paralia Katerini mi-a placut ca nu era aglomerat pe plaja, era foarte sigur, apa calda si destul de clara. Statiunea este destul de animata si seara/ noaptea.

This post has been edited by cipicric: Jul 23 2011, 05:55 PM

+Quote Post
phych
post Jul 23 2011, 08:36 PM
Post #12

Member
From: Bucovina

Mie mi-a placut in Tassos ..ma rog, buget ingust dar daca vreti recomand cu caldura Potos Hotel Maria + toate exchibitiile din zona si sunt suficiente...de la mancare pana la diverse locuri de balacit. Si probabil chestia cea mai interesanta, pretul foarte bun. Cu 1000 de euro, doua persoane se pot simti foarte bine. Grecia e Grecia !

+Quote Post
tintome
post Jul 23 2011, 09:15 PM
Post #13

Group Icon

Member
From: Zimbru

e ciudat, astia dau la stiri ca se omoara aia in bataie pe acolo in timp ce noi mergem in vacanta ...

+Quote Post
chr1styx
post Jul 24 2011, 10:06 AM
Post #14

Member

E o vorba veche: Mortii cu morti, vii cu vii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mie mi-a placut mult la scufundari a fost pentru prima data. Si da, daca ai dost in Paralia cu toate excursiile aferente, se merita in insule, e ceva mai scump dar e mult mai frumos.

+Quote Post
ionutz1989
post Jul 24 2011, 10:50 PM
Post #15

Member

Eu plec pe 10 August in Bulgaria la ULTRA all inclusiv hotel 3 stele AC in camera ..autobuz pana la plaja inclus in pret si alte prostioare micute incluse . 7 nopti Ultra all inclusiv = 11 milioane adica in jur de 265 Euro!!

This post has been edited by ionutz1989: Jul 24 2011, 10:52 PM

+Quote Post
Turistul1
post Apr 11 2012, 03:49 PM
Post #16

Member

http://www.lapensiuni.ro/ro/pensiuni/delta-dunarii

+Quote Post
carlacs93
post Apr 17 2012, 02:13 PM
Post #17

Member

Daca iti plac parcurile de distractii Port Aventura e o destinatie grozava.

+Quote Post
enkidu
post Apr 19 2012, 09:16 AM
Post #18

Member

Anul asta vom merge la munte astept si eu ceva recomandari, am gasit si http://www.rezervari-camere.ro/sinaia/cazare-in-sinaia.html.

+Quote Post
ionutz1989
post Apr 21 2012, 01:34 PM
Post #19

Member

eu unul voi face un mini-TUR al Romaniei... transalpina apuseni si sud....

recomand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

transfagarasn , sibiu brasov superbe daca vrei

+Quote Post
ZBENG
post Apr 21 2012, 06:39 PM
Post #20

Junior member

In Romania va recomand ceva prin zona Fundata, cu activitati mai mult decat interesante.

+Quote Post
Paulito
post Apr 23 2012, 08:46 PM
Post #21

Member

Daca nu a-ti fost Grecia atunci zic ca merita vazuta macar 1 data.

+Quote Post
csocs
post Apr 24 2012, 11:31 AM
Post #22

Beer Powered

Eu n-as spune Grecia, as spune Cipru. Si daca tot e vorba de insule, Malta merita vizitata. E fantastic peisajul.

Mai este si Cehia. Praga e un oras care merita vizitat si daca tot esti in tara, poti merge la Sedlec, ai ce vedea, trust me.

+Quote Post
alina2003
post May 23 2012, 11:21 AM
Post #23

Member

Eu vin cu urmatoarea propunere (nu am fost inca deci nu stiu cat de ok e, dar o sa revin cu informatii)

Noi ne-am propus pentru anul asta sa ne petrecem mini-vacanta de rusalii tot pe la vecinii nostri bulgari anul trecut l-am petrecut in Thassos dar anul acesta nu ne mai putem lua o zi libera in plus

Ca destinatie am ales Sozopol (~340 km de Bucuresti, daca o luam prin Giurgiu)

Am ales hotelul Garden Beach (am platit 50 eur pentru 2 nopti), dupa review-uri este destul de ok si este printre singurele hoteluri decente la care am mai gasit camere libere.

(IMG:http://www.bulgariancoastalproperties.com/files/property-file-7595.jpg)

Activitati: relaxare, vizitarea orasului vechi, piscina relaxare si Kamenitza

Sa vedem ce iese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Paulito
post May 24 2012, 03:06 PM
Post #24

Member

Foarte ieftin la Garden Beach pentru ce servicii iti ofera.

+Quote Post
alina2003
post Jun 8 2012, 12:41 PM
Post #25

Member

M-am intors (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pe scurt: drumul a fost destul de lejer

Hotelul: a fost o mare teapa (e la 4km de sozopol si zici ca esti la tara....)

In schimb am stat pe la alt hotel unde au stat niste prieteni si chiar ne-am simtit ca in vacanta, ei au dat cu 8eur mai scump .. dar nu se compara http://www.hotelscombined.com/ro/Hotel/San...htm?a_aid=61467

Statiunea arata de nota 10 !!! preturile nu mai zic ... am stat la un restaurant cu plaja privata, servire pe sezlong si am baut un frappe cu 1 leva (~2 ron)

O sa revin cu mai multe detalii cand imi fac un pic te timp

+Quote Post
ligla
post Jul 18 2012, 09:58 AM
Post #26

Member

In Ucraina, Odessa a ajuns careva? Desi nu e ieftin, drumul nu e bun m-ar bate un gand sa petrec niste zile acolo.

+Quote Post
tintome
post Jul 18 2012, 06:05 PM
Post #27

Group Icon

Member
From: Zimbru

Si eu am in plan Odessa, dar tot aman de la an la altul

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Sustinut de TUIasi Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2013 - 07:19 PM