Jump to content


Photo

Probleme cu fisierele MKV


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 OviDeus

OviDeus

    Member

  • Super Moderator
  • 1,539 posts
  • Gender:Male
  • Location:N/A

Posted 04 May 2009 - 10:56 AM

Am luat Planet Earth, in format MKV. 720p x264.
Din pacate, nu reusesc sa le fac sa mearga normal. Dupa cateva minute (5-10) apar decalari. Sunetul o ia inainte sau ramane in urma, acelasi lucru se intampla si cu subtitrarile, sau cateodata se blocheaza imaginea.

Am incercat cu: VLC, ZoomPlayer, MPlayer, MPlayer for Windows, Media Player Classic, Windows Media Player.

Cu ce le pot deschide fara probleme?
Am Win Vista 32biti cu 3GB RAM, Intel Pentium Dual Core pe un laptop.

Multumesc
  • 0

#2 raceman

raceman

    still

  • Membri
  • 3,121 posts
  • Gender:Male
  • Location:the getto

Posted 04 May 2009 - 11:28 AM

Instaleaza CoreAVC si apoi ruleaza cu bsplayer. Poti rula cu ce player vrei dar cu bsplayer merge cel mai bine.

Edited by raceman, 04 May 2009 - 11:29 AM.

  • 0

#3 OviDeus

OviDeus

    Member

  • Super Moderator
  • 1,539 posts
  • Gender:Male
  • Location:N/A

Posted 04 May 2009 - 11:37 AM

Am instalat si CoreAVC si am rulat cu MPlayer for Windows si cu ZoomPlayer. De fiecare data mi s-au blocat dupa o perioada.
Voi incerca si cu BSPlayer.

Intre timp, poate aveti si alte sugestii
  • 0

#4 T!M

T!M

    Community Manager

  • Membri
  • 8,903 posts
  • Gender:Male

Posted 04 May 2009 - 08:24 PM

atat mplayer si zoomplayer folosesc codecurile proprii deci degeaba ai instalat coreavc tongue.gif

dezinstaleaza ce-ai instalat pana acu smile.gif

instaleaza matroska splitter apoi ruleaza register.bat din coreavc 32 si deschide apoi filmul cu bsplayer sau start -> run -> mplayer2 (daca nu ai nevoie de subtitrari).

http://www.speedysha.../650739881.html

probabil iti va trebui si ac3filter instalat dar il gasesti pe net smile.gif
  • 0

#5 OviDeus

OviDeus

    Member

  • Super Moderator
  • 1,539 posts
  • Gender:Male
  • Location:N/A

Posted 06 May 2009 - 11:23 AM

Am dezinstalat Mplayer si am incercat din nou folosind ce ai zis tu timmy.
Aceeasi distractie...merge bine 5-10 minute apoi incepe sa se piarda. Nu imi dau seama de ce.

Alte idei?

  • 0

#6 xst

xst

    Member

  • Membri
  • 29 posts

Posted 06 May 2009 - 11:37 AM

Probabil ai un sistem mai vechi, insa merge in mod accelerat hardware.

Se downloadeaza Media Player Classic Home Cinema spre ex. http://sourceforge.n...group_id=170561. Site oficial http://mpc-hc.source...XVASupport.html .

Nu ai nevoie de nici un codec instalat pe sistem, pentru ca acest player sa randeze aproximativ toate formatele de film actuale.

Pentru ca filmele HDTV (ma refer in special la *.mkv-uri) sa ruleze accelerat hardware (de placa grafica) trebuie facute urmatoare modificari:

- pt. Windows XP se intra la View > Options > Playback > Output si se selecteaza VMR9 renderless
- pt. Windows Vista se intra la View > Options > Playback > Output si se selecteaza EVR Custom Pres.

Subtitrarile de asemenea functioneaza in acest mod (conditia este clasica: sa fie puse in acelasi director cu filmul, cu acelasi nume ca si filmul).

Edited by xst, 06 May 2009 - 11:37 AM.

  • 0

#7 OviDeus

OviDeus

    Member

  • Super Moderator
  • 1,539 posts
  • Gender:Male
  • Location:N/A

Posted 06 May 2009 - 11:55 AM

Am zis specificatiile sistemului in mesajul initial : Am Win Vista 32biti cu 3GB RAM, Intel Pentium Dual Core pe un laptop.

Nu stiu cat de vechi e smile.gif

  • 0

#8 T!M

T!M

    Community Manager

  • Membri
  • 8,903 posts
  • Gender:Male

Posted 06 May 2009 - 12:02 PM

QUOTE (OviDeus @ May 6 2009, 12:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am dezinstalat Mplayer si am incercat din nou folosind ce ai zis tu timmy.
Aceeasi distractie...merge bine 5-10 minute apoi incepe sa se piarda. Nu imi dau seama de ce.

Alte idei?


eu cu alea de mai sus m-am uitat la un film (.mkv) de 12gb 1080p pe un sistem turion dual core cu o placa video integrata (ati x1250) si a mers fara nici o problema.

start -> run -> mplayer2 (deschide filmul in el) si apoi click dreapta -> properties -> advanced -> filters in use

ar trebui sa ai coreavc pe acolo (ma uit exact diseara cand ajung acasa)

vezi la ac3filter sa setezi 2speakers stereo ca daca cumva ai un filtru pentru sunet care decodeaza dolby atunci bye-bye procesor tongue.gif
  • 0

#9 OviDeus

OviDeus

    Member

  • Super Moderator
  • 1,539 posts
  • Gender:Male
  • Location:N/A

Posted 06 May 2009 - 12:19 PM

Am pus ac3filter timmy, dar ai dreptate, setarea in el s-ar putea sa nu fie cea corecta. Ma voi uita si eu diseara cand ajunga acasa pentru ca se pare ca procesorul incepe sa fie suprasolicitat la un moment dat.
Multumesc
  • 0

#10 Keedoo86

Keedoo86

    Member

  • Membri
  • 41 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 06 May 2009 - 06:01 PM

Instaleaza MPCstar si nu iti mai trebuie nimic. Parerea mea.
  • 0

#11 raceman

raceman

    still

  • Membri
  • 3,121 posts
  • Gender:Male
  • Location:the getto

Posted 06 May 2009 - 06:24 PM

Tu ai instalat, probabil, prea multe codecuri si unele se bat cap in cap. Instaleaza din nou sistemul de operare si apoi CoreAVC + bsplayer.
  • 0

#12 TheCrow

TheCrow

    Member

  • Membri
  • 55 posts

Posted 06 May 2009 - 08:10 PM

Play MKV Codec Pack v1 3 rar


eu folosesc pachetul de codecuri din link si ca player media player clasic , in arhiva se afla si un nfo care trebuie de urmat

http://www.filefacto...c_Pack_v1_3_rar

Edited by TheCrow, 06 May 2009 - 08:26 PM.

  • 0

#13 T!M

T!M

    Community Manager

  • Membri
  • 8,903 posts
  • Gender:Male

Posted 06 May 2009 - 09:40 PM

deci la mine sunt folosite urmatoarele filtre:

ac3filter
coreavc video decoder
default directsound device
link-ul catre film
video render

+ matroska (care nu apare in lista aia)

la ac3 vezi sa nu bifezi "drc"

la 720p procesorul sta in 40-60%
la 1080p procesorul sta in 60-80-90%

  • 0

#14 495

495

    ™™™™™™™™™™™™™™

  • Membri
  • 2,651 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romanistan

Posted 06 May 2009 - 09:55 PM

dar eu cu :

celeron 2,53 ghz
1024 ddr400
7300gt 256 mb, 128 bits

am sanse sa vad ceva cu cele de mai sus?

ca daca ma gandesc mai bine le-am incercat pe majoritatea... si nu vrea deloc... nici mkv-urile mari, nici 720 p, nici 1280 rezolutie... sad.gif
  • 0

#15 raceman

raceman

    still

  • Membri
  • 3,121 posts
  • Gender:Male
  • Location:the getto

Posted 07 May 2009 - 12:29 AM

Da, merg relaxat la tine, daca merg pe un acer aspire one cu procesor de 1,6 si placa video intergata, mai putin cele 1080p, care merg dar fac frameuri din cand in cand.

Trebuie instalate doar CoreAVC Profesional Edition(ce contine si haali media splitter) si bsplayer.

Edited by raceman, 07 May 2009 - 12:29 AM.

  • 0

#16 mircea

mircea

    ( ( d{^_^}b ) )

  • Moderator global
  • 5,255 posts
  • Gender:Male

Posted 12 May 2009 - 08:38 PM

merge vlc-ul brici
  • 0

#17 T!M

T!M

    Community Manager

  • Membri
  • 8,903 posts
  • Gender:Male

Posted 12 May 2009 - 09:26 PM

pariu ca un 1080 nu-ti merge brici cu vlc? smile.gif mai ales ca stiu ce procesor ai tongue.gif
  • 0

#18 raceman

raceman

    still

  • Membri
  • 3,121 posts
  • Gender:Male
  • Location:the getto

Posted 12 May 2009 - 10:37 PM

Ce procesor are?
  • 0

#19 campuscodi

campuscodi

    #46, FS Is7s

  • Moderatori
  • 2,503 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Future

Posted 13 May 2009 - 06:32 AM

Eu deschid fara probleme mkv-uri cu Mplayer for windows ultima versiune.
  • 0

#20 mircea

mircea

    ( ( d{^_^}b ) )

  • Moderator global
  • 5,255 posts
  • Gender:Male

Posted 13 May 2009 - 08:25 AM

inseamna ca stii si ca nu am ce face cu 1080 pe rezolutia de la display-ul meu tongue.gif
  • 0

#21 T!M

T!M

    Community Manager

  • Membri
  • 8,903 posts
  • Gender:Male

Posted 13 May 2009 - 04:43 PM

Poate ai un monitor extern la care sa-l conectezi ca sa te bucuri de toate cele 1080 de liniii si nu doar de 800 tongue.gif
  • 0

#22 mircea

mircea

    ( ( d{^_^}b ) )

  • Moderator global
  • 5,255 posts
  • Gender:Male

Posted 13 May 2009 - 10:12 PM

tu cred ca nu stii ce aiurea se vede pe monitor extern sad.gif
  • 0

#23 raceman

raceman

    still

  • Membri
  • 3,121 posts
  • Gender:Male
  • Location:the getto

Posted 13 May 2009 - 11:23 PM

QUOTE (timmy @ May 13 2009, 05:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Poate ai un monitor extern la care sa-l conectezi ca sa te bucuri de toate cele 1080 de liniii si nu doar de 800 tongue.gif
Man nu ai zis ce proc are. Cel extern poate fi un TV LCD de 82" sau 94"
pe care merita sa vezi un film.
  • 0

#24 T!M

T!M

    Community Manager

  • Membri
  • 8,903 posts
  • Gender:Male

Posted 14 May 2009 - 08:13 AM

Are un turion tl-60 tongue.gif identic cu al meu smile.gif si la mine cu vlc/mplayer/gom player/kmplayer nu pot vedea cursiv un 1080p (720p da, dar imi tine procul in 100%)

Folosind coreavc + matroska + bsplayer pot vedea 1080p si procul sta in 80%
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users