Jump to content


Photo

Decodari Telefoane


  • Please log in to reply
60 replies to this topic

#1 mircea

mircea

    ( ( d{^_^}b ) )

  • Moderator global
  • 5,300 posts
  • Gender:Male

Posted 16 March 2009 - 05:33 PM

NU mai faceti topic separat pentru fiecare telefon!
Postati aici intrebarile voastre si asteptati sa vi se raspunda!

Daca doriti sa ajutati contra cost, lasati PM userului!
Aici se vor posta doar solutii free pentru decodare.




Pentru decodari iPhone
http://mobilewave.ro...break--122.html

Pentru decodari HTC 3600 / SPV M700
http://mobilewave.ro...PV-M700-18.html

Pentru decodari Samsung Omnia
http://mobilewave.ro...a-free-101.html

Pentru decodari Samsung (unele)
http://mobilewave.ro...amsung-126.html

Pentru decodari NOKIA (modele mai vechi)
http://unlock.nokiafree.org/


Pentru decodari Sony Ericsson (platforma A2: C510, C702, C901, C902, C903, C905, G905, G705, K630, K660, K850, K858, T700, TM506, V640, W595, W705, W715, W760, W890, W902, W908, W910, W980, Z750, Z770, Z780)
http://forum.cs.tuia...showtopic=48304
Mi-ar fi placut sa avem si noi tutoriale proprii.


LE: Daca va credeti prea destepti, pastrati comentariile pentru altadata. Ori postati ceva util ori riscati un avertisment.

Edited by mircea, 28 June 2009 - 04:19 PM.

  • -1

#2 baxy

baxy

    Member

  • Membri
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 27 March 2009 - 02:56 AM

cine imi decodeaza un e51?

este luat de la orange sad.gif

imei - 354193025148649

Va rog si va multumesc anticipat smile.gif

astept raspuns pm sau aici smile.gif


cine are nevoie de un samsung m610 pt piese sa ma contacteze pm il ofer gratuit....are display spart...dar inca functioneaza....

Edited by mircea, 28 March 2009 - 01:19 PM.

  • 0

#3 T!M

T!M

    Community Manager

  • Membri
  • 8,903 posts
  • Gender:Male

Posted 27 March 2009 - 10:24 AM

din cate stiu eu nu se decodeaza prin imei..
  • 0

#4 ZBENG

ZBENG

    In pana de idei

  • Membri
  • 1,990 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 28 March 2009 - 11:14 AM

Nokia 1208 merge prin imei?
  • 0

#5 tunning_SE

tunning_SE

    Member

  • Membri
  • 1,324 posts
  • Gender:Male

Posted 28 March 2009 - 03:56 PM

doar in service
  • 0

#6 opiu99ro

opiu99ro

    electron:c

  • Membri
  • 2,239 posts
  • Gender:Male

Posted 12 April 2009 - 09:46 PM


  • 0

#7 tunning_SE

tunning_SE

    Member

  • Membri
  • 1,324 posts
  • Gender:Male

Posted 13 April 2009 - 05:25 PM

opiu tu vezi pentru ce telefoane sun schemele?
  • 0

#8 opiu99ro

opiu99ro

    electron:c

  • Membri
  • 2,239 posts
  • Gender:Male

Posted 13 April 2009 - 06:23 PM

oldies sad.gif
  • 0

#9 kappp

kappp

    Member

  • Membri
  • 221 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 13 April 2009 - 06:42 PM

laugh.gif lasa man, a incercat si omu sa ajute.nu fi rau
  • 0

#10 tunning_SE

tunning_SE

    Member

  • Membri
  • 1,324 posts
  • Gender:Male

Posted 13 April 2009 - 08:22 PM

da nu sunt rau deloc wub.gif . opiu schema la un n96 daca ai biggrin.gif
  • 0

#11 8zzie8z

8zzie8z

    Member

  • Membri
  • 437 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi
  • Interests:interesat de interese interesante

Posted 15 May 2009 - 05:51 PM

Se poate instala pe I-Phone Windows mobile sau Simbian?
Ar fi extraordinar.
Mi-e greata de i-tunes & all that shit.
  • 0

#12 kappp

kappp

    Member

  • Membri
  • 221 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 16 May 2009 - 10:30 AM

QUOTE (8zzie8z @ May 15 2009, 06:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Se poate instala pe I-Phone Windows mobile sau Simbian?
Ar fi extraordinar.
Mi-e greata de i-tunes & all that shit.

nu cred.si e un pic off topic. daca esti interesat deschide un thread.bafta.
  • 0

#13 dark_mann

dark_mann

    Member

  • Membri
  • 9 posts

Posted 08 June 2009 - 06:54 PM

un noikia 1600 cu imei :358382/00/942737/8 codat pe vodafone mi-l puteti decoda?
astept un p.m
va multumesc mult!
  • 0

#14 caciulad

caciulad

    Member

  • Membri
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:iasi

Posted 12 June 2009 - 08:34 PM

sony ericsson z310i , IMEI: 359058015737492, multumesc
  • 0

#15 biboco

biboco

    Member

  • Membri
  • 13 posts

Posted 19 June 2009 - 02:05 AM

stie careva cum decodez si eu un motorola q9?
faza e ca el mergea pana am instalat eu un windows 6.1 p el si acum nu mai merge pe nicio retea
sau daca stie cineva daca merge cu x-sim, turbo-sim, mega-sim, egiptean-sim, extramega-sim sau d-astea smile.gif) sa-mi zica si mie pls
  • 0

#16 rem--

rem--

    Member

  • Moderator global
  • 2,460 posts
  • Gender:Male
  • Location:Road to Hell

Posted 19 June 2009 - 03:34 AM

zice ca e blocat sau pur si simplu nu ai semnal ?

Daca nu ai semnal cauta o versiune de radio mai noua.
  • 0

#17 kamikaze0042

kamikaze0042

    Member

  • Membri
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 20 June 2009 - 12:06 PM

salut, am un nokia 2610 codat pe vodafone cu IMEI: 352771016494023 am bagat un singur cod si mi-a aparut un mesaj gen: Unlock cannot be removed !
daca poate sa ma ajute cineva cum sa il decodez astept sugestii !
multumesc anticipat !

  • 0

#18 deea00

deea00

    Member

  • Membri
  • 1 posts

Posted 22 June 2009 - 02:46 PM

unde pot decoda telefoane zapp in iasi?
  • 0

#19 dorinzanfir

dorinzanfir

    Member

  • Membri
  • 99 posts

Posted 23 June 2009 - 06:16 PM

Astazi am decodat un iphone 3G-codat Orange Austria. Ce ai nevoie:
http://www.mobilewav...topic-4316.html
http://www.modmyi.co...oad_Links#3.0_2

redsn0w-win_0.7.2.zip.4967908.TPB.torrent


Faci update cu itunes la versiunea 3.0,dupa care deschizi redsn0w,urmezi pasii-sa ai downloadat iphone firmware 3.0 pe calculator(vezi mai sus).instalezi doar CYDIA dupa care urmezi ce scrie aici http://blog.iphone-d...3459/ultras-now. Scris in graba sper sa se inteleaga,bafta la decodare!

Edited by dorinzanfir, 23 June 2009 - 06:17 PM.

  • 0

#20 biznis4you

biznis4you

    Member

  • Membri
  • 165 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi, Romania

Posted 25 June 2009 - 03:35 AM

si iti merg update-urile la cydia cu redsnow 0.7.2? cool.gif
  • 0

#21 dorinzanfir

dorinzanfir

    Member

  • Membri
  • 99 posts

Posted 25 June 2009 - 09:45 PM

QUOTE (biznis4you @ Jun 25 2009, 01:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
si iti merg update-urile la cydia cu redsnow 0.7.2? cool.gif


merg update-urile,astazi am probat-e telefonul sora-mii asa ca nu e la dispozitia mea tot timpul.
  • 0

#22 aco

aco

    Member

  • Membri
  • 149 posts

Posted 13 July 2009 - 08:29 AM

Am si eu un Nokia 6300 codat pe Orange. Cat ma costa si cine ma poate ajuta? Ms
  • 0

#23 kamikaze0042

kamikaze0042

    Member

  • Membri
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 15 July 2009 - 12:33 PM

QUOTE (kamikaze0042 @ Jun 20 2009, 11:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
salut, am un nokia 2610 codat pe vodafone cu IMEI: 352771016494023 am bagat un singur cod si mi-a aparut un mesaj gen: Unlock cannot be removed !
daca poate sa ma ajute cineva cum sa il decodez astept sugestii !
multumesc anticipat !

nimeni nimic?
  • 0

#24 road_menace

road_menace

    Member

  • Membri
  • 153 posts
  • Location:Iasi

Posted 21 July 2009 - 07:40 AM

pentru un w660i codat orange ce soft recomandati?
  • 0

#25 tunning_SE

tunning_SE

    Member

  • Membri
  • 1,324 posts
  • Gender:Male

Posted 27 July 2009 - 07:29 PM

eu am R8bb001 de 1 an si ceva si inca nu a "crapat" cu toate ca e plin de patch uri si drivere schimbate plus elfi.
ai si un link: http://www.4shared.c...?...=10&start=0
daca nu am inteles bine si ai nevoie de softul pt decodat foloseste setool v1.11 si qamaker pt patch plus drivere : http://www.4shared.c...rivers.html?s=1

Edited by tunning_SE, 27 July 2009 - 07:36 PM.

  • 0

#26 biznis4you

biznis4you

    Member

  • Membri
  • 165 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi, Romania

Posted 06 August 2009 - 05:04 PM

imi poate spune si mie cineva daca se poate decoda nokia E51 acasa?....stiu ca in prezent nu se mai decodeaza cu credite, numai ca eu nu mai sunt in tara si aici unde sunt acum costa 50 de euro decodatul....daca ma poate ajuta cineva ii multumesc anticipat.
  • 0

#27 kappp

kappp

    Member

  • Membri
  • 221 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 06 August 2009 - 09:34 PM

QUOTE (biznis4you @ Aug 6 2009, 06:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
imi poate spune si mie cineva daca se poate decoda nokia E51 acasa?....stiu ca in prezent nu se mai decodeaza cu credite, numai ca eu nu mai sunt in tara si aici unde sunt acum costa 50 de euro decodatul....daca ma poate ajuta cineva ii multumesc anticipat.

se face free dar tot ai nevoie de un box (jaf sau ufs) + cablu Fbus pt el...deci, ma indoiesc ca ai cum sa-l faci acolo unde esti.
sry.
  • 0

#28 biznis4you

biznis4you

    Member

  • Membri
  • 165 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi, Romania

Posted 06 August 2009 - 10:45 PM

din pacate nu am jaf..dar..cu nss-u pot sa-l pun in local mode...in caz ca ajuta la ceva
  • 0

#29 kappp

kappp

    Member

  • Membri
  • 221 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 07 August 2009 - 09:27 AM

QUOTE (biznis4you @ Aug 6 2009, 11:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
din pacate nu am jaf..dar..cu nss-u pot sa-l pun in local mode...in caz ca ajuta la ceva

nu ajuta pt ca trebuie sa fie conectat pe interfata F-bus nu pe usb.
  • 0

#30 sotir

sotir

    Member

  • Membri
  • 83 posts

Posted 22 August 2009 - 12:13 AM

salut. Am si eu un iphone cu vers 2.01 codat pe orange Ro. Inainte de a 'l decoda asa cum explica cineva mai sus in rubrica asta, as vrea sa ma asigur ca merge ceea ce a postat el mai sus si daca a mai incercat cineva sau aproba tot ce scrie acolo, pentru a trece si eu la treaba biggrin.gif.
Pana la urma merge dat upgrade la soft direct din Itunes sau treb downloadata mai intai pe Pc?
Multumesc anticipat.
mi'ar fi de folos un raspuns si ajutorul vostru ,pentru ca sunt in criza de timp : lucrez de dim pana seara tarziiu si nu prea am timp sa caut prea mult pe net.
cu respect, Sotir

Edited by sotir, 22 August 2009 - 12:14 AM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users